Uw Vergaderlocatie in de regio Breda!

Vergaderlocaties Breda

Een locatie om te vergaderen in regio Breda

Bent u op zoek naar vergaderlocaties Breda? Er zijn er genoeg, maar welke locatie biedt nu eigenlijk precies wat u zoekt voor uw bijeenkomst?
Of u nu opzoek bent naar luxueuze ruimtes in de regio Breda om te kunnen vergaderen of opzoek bent naar een ruime accommodatie voor een conferentie, Herberg den Hemel maakt het mogelijk voor u. Op slechts 10 minuten rijden vanaf het centrum van Breda bent u in de prachtige omgeving van de Ulvenhoutse bossen. Herberg den Hemel biedt in deze omgeving de meest inspirerende locatie die u zich maar kunt wensen voor een vergadering. Met keuze uit 3 unieke zalen zorgen wij dat u niet meer verder hoeft te zoeken naar een geschikte ruimte voor uw bijeenkomst. Kom dus langs bij Herberg den Hemel of maak een afspraak, dan kunnen we samen kijken naar wat uw wensen zijn.

De dagindeling van onze vergaderlocaties Breda

De vergaderlocaties van de Herberg den Hemel in Tilburg worden volledig ingericht naar uw wens. U bepaalt zelf voor welk dagdeel u de ruimte wilt gebruiken. Bij aankomst serveren wij koffie, thee en verschillende soorten muffins aan u en uw gasten, klanten, collega’s of andere zakenrelaties voor. Gedurende de gehele ochtend staan er kannen koffie, thee en karaffen water voor u klaar. In de middag serveren we hier ook frisdrank bij.

Tijdens uw bijeenkomst kunt ook gebruik maken van ons lunch of diner arrangement. Dit kunnen wij voor u uitserveren tijdens uw vergadering, of u kunt in onze apparte dinerzaal genieten van uw avondmaal. Wanneer het lekker weer is, kunt u ook uw lunch of diner nuttigen op een van onze prachtige terrassen. Wanneer u een van onze culinaire wilt proberen tijdens uw vergadering kunt u het menu op de website van Herberg den Hemel bekijken. U zult uiterst productief en inspirerend kunnen werken in onze inspirerende vergaderlocatie!

Tijdens vergaderingen in onze vergaderlocaties worden er standaard flip-overs met bijbehorende stiften voor u geregeld. We bieden u ook de mogelijkheid om apart een beamer met scherm te huren.

Wilt u toch een stapje verder gaan en een evenement voor al uw zakenrelaties organiseren? Dat kan natuurlijk ook. Bij ons kunt u namelijk gebruik maken van een prachtige feest of trouwlocatie Breda. Wij zorgen er tevens voor dat u tijdens uw belangrijke vergadering geen last heeft van feesten van andere gasten.

Uw bijeenkomst regelen

Onze bijeenkomstruimtes in regio Breda worden al ruim 10 jaar gebruikt voor belangrijke bijeenkomsten. Hierdoor hebben we samen met onze eventmedewerkers ruim voldoende ervaring om onze vergaderruimtes te veranderen in unieke belevingen. Bekijk onze vergaderlocaties Breda en Tilburg. Maakt snel een afspraak of kom langs, dan maken we uw vergadering een speciale dag.