Uw Vergaderlocatie in de regio Breda!

Inspirerende vergaderlocatie

Onze inspirerende vergaderlocatie

Als u opzoek bent naar een inspirerende vergaderlocatie in de regio van Breda, dan bent u aan het goede adres bij Herberg den Hemel. We stellen voor u onze unieke locatie beschikbaar waar u in alle rust uw vergadering kunt houden. Met ruim 10 jaar ervaring met het organiseren van verschillende bijeenkomsten zorgen we dat uw meeting plaatst vindt op de meest inspirerende locatie die u ooit heeft gezien. Kom dus snel langs of maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden.

De Ulvenhoutse bossen

Onze vergaderlocatie waar u zeker inspiratie van zult krijgen zorgt voor een volledige rust in uw gehele lichaam en hoofd. De unieke ligging van Herberg den Hemel in de prachtige Hilvarenbeekse bossen zorgt er voor dat u zich volledig op uw doel kunt focussen. U bent volledig afgesloten door de prachtige natuur die men de meest creatieve ideeën levert . Afhankelijk van uw keuze, kunt u onze vergaderruimtes in Breda huren voor verschillende dagdelen. Als u een pauze wilt nemen dan kunt u een wandeling maken in het bos om nieuwe ideeën op te doen. Onze accommodatie heeft drie aparte ruimtes waarin u in alles rust kunt vergaderen in regio Breda. Iedere ruimte heeft zo zijn eigen stijl. Daarnaast heeft iedere zaal een apart, besloten terras. Bekijk de galerij op Herberg den Hemel voor foto’s en impressies van onze vergaderlocaties in Breda en Tilburg en maakt een afspraak voor al uw vergaderingen in Tilburg en Breda.

Vergaderen bij onze inspirerende vergaderlocatie

Herberg den Hemel zorgt dat de ruimte wordt ingericht naar uw wens. U bepaalt zelf welke opstelling u wilt. Denk dan aan een u-vorm of een theater opstelling. Uw inspirerende vergaderlocatie staat klaar met een flip-over en de benodigde stiften. We hebben ook een beamer met scherm beschikbaar op aanvraag. Daarnaast zijn alle ruimtes voorzien van WiFi. Ten slotte is het mogelijk om te lunchen of te dineren op onze prachtige locatie. Kom snel langs bij Herberg den Hemel of maak een afspraak, dan kunnen we samen met onze event medewerkers naar uw wensen kijken Zo kunnen wij er voor zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van uw vergaderlocatie in Breda en Tilburg. Met Herberg den Hemel wordt uw bijeenkomst gegarandeerd een succes!